fredag 20 februari 2009

Vilken uppmuntran!

Så roligt att läsa i Dagen om ert initiativ att hälsa hela Jakobsbergsgymnasiet i Stockholm med ett Jesus-hjärta på Alla-hjärtansdag! För mig är detta ett klart bevis på att tron lever bland er och att ni är villiga att stå upp för ett sådant budskap om Jesu kärlek till alla som vill ta emot den.

Hoppas att många fler elever ska ta till sig detta positiva exempel och att det blir till uppmuntran för andra på andra skolor att komma på bra initiativ där också! För er del önskar jag att detta leder till en positiv debatt där man i lugn och ro ska kunna prata om livsväsentliga saker. Må det leda till ny vänskap och ny öppenhet bland ungdomar med även flera ringar på vattnet!

Att en del inte håller med om själva budskapet är en sak, men rimtligtvis borde man ändå kunna inse att initiativet är en positiv grej. Ingen kan förneka att ni vill nå era jämnåriga med något uppmuntrande positivt, speciellt då så många upplever denna 14e februari som jobbig därför att ingen uppmärksammar dem...


När jag läser detta så ber jag att Gud må välsigna detta initiativ på ett sätt som gör att många fler än ni själva ska få uppleva guds frid i hjärtat. Tack för uppmuntran!
Dagen