fredag 16 november 2007

Abort och dess yttersta inspiratör

På en annan bloggarsida fann jag denna ohyggliga bilden på ett litet foster på bara 11 veckor. Tänk då att vi i Sverige kan göra abort upp till 18 veckor!!! Bilden hänvisar till The Center for bio-ethical Reform som vill väcka tankar och debatt! Här finns en del reaktioner på bilderna. Nej, detta inlägg betyder inte att jag ansluter mig till dem som vill använda våld som en del i USA gör, samtidigt vill jag heller inte hålla tyst. Jag skriver heller inte för att fördöma utan för att jag tror att många blir grundlurade. Bedöm bilden själv! För den kvinnan som känner ångest och är i stor nöd kring abortfrågorna antingen före eller efter själva aborten finns enligt min bedömning bra hjälp att få. Klicka här!

Inspiratören!
När jag såg denna bild tänkte jag närmast på mina egna barnbarn. Tack gode Gud att de får leva! Vilken lycka! Livet är en gåva som man aldrig slutar att förundras över…. Varför får inte alla de andra leva? Jo, jag vet, inte alla barn är lika välkomna ... Men vem är det som ligger bakom? Är det … och man kan fylla i olika politiska partier naturligtvis, men ytterst är det väl allas vår motståndare djävulen själv! Låter gräsligt när jag skriver att han skulle vara VÅR motståndare, jättejobbigt! Som väl är han först och främst Guds motståndare och en besegrad sådan dessutom! Vi lever mellan D-day och V-day och målet är i sikte. Tack gode Gud att Satan, djävulen inte har sista ordet! Om honom säger Jesus: ”Han har varit en mördare från början” Joh.8:44. Djävulen vill alltid förstöra Guds goda skapelse, skapelsen som ger glädje, som manar till tacksamhet till Livets givare. Djävulen vill själv ha den positionen som Gud har och avundas den. Därför gör han allt för att folk ska tro att det är bra med abort, viskar ”hyggliga” argument i öronen på folk, men ... vi grundluras! Djävulen vill utrota mänskligheten och förstöra för Gud så mycket han kan och ... vill absolut inte bli påminnd om att Jesus är Livets Herre som segrat på korset. Han vill komma åt och tysta ner barnen innan de ropar: ” "Hosianna, Davids son!", för då blir han upprörd precis som de skriftlärda i Matt.21:15. Men Jesus går rakt på sak, när han avslöjar djävulens försök att hindra dem från att hylla Gud genom att säga ”har ni aldrig läst: Ur barns och spädbarns mun låter du en lovsång stiga upp till dig"?

Låt oss som gläds att få känna Livets Herre tacka Honom för livet i stället för de mångtusentals barnen som aldrig fick tillfälle att göra så! På så sätt får vi liksom ”adoptera” de ofödda barnen, som en annan skrev… Ytterst handlar det om tillbedjan som bara vår Herre och Gud är värd att få!
Det finns mycket mer att skriva om det här men jag lämnar gärna utrymme åt andra!
SvD, Dagen, DN